Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Videófelvételek, filmek képes leírás - UFO.tlap.hu
részletek »

Videófelvételek, filmek - UFO.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ufo.tlap.hu » Videófelvételek, filmek
Keresés
Találatok száma - 16 db
Best Ufo's pictures - 2012

Best Ufo's pictures - 2012

2012 - Oregon - I have been flying for 40 years. I am also a certified A∓mp; mechanic and an IA or inspector with over 25 years maintenance experience on planes like these. The Albatross we have is used as a test bed for Satellite broadband internet. We are one of the few companies in the world that has airborne satellite systems for high-speed internet. The plane is full of sophisticated equipment for this purpose, as it is the original test bed for this. I have better than 20/20 vision, and I usually can spot any single helium balloon of 15' diameter from a great distance and I am trained to do so. I see them all the time. That being said, the object was literally a blur and I didn't see it as it was moving in the same direction as the plane. The order of the pictures attached here is the series of the 3 that I took with my iphone as I was just trying to get a shot of 'Sisters' and Mount Jefferson in the Bend area.

Brit rendőrségi UFO felvétel

Brit rendőrségi UFO felvétel

2000 augusztus 11-én este a brit sussex-i rendőrség egyik helikoptere éppen járőrszolgálatot teljesített Brighton városa fölött, amikor a pilóták egy gyorsan repülő, fényes hengeralakú tárgyra lettek figyelmesek.

Egy 60 évig őrzött titok leleplezése

Egy 60 évig őrzött titok leleplezése

Sok embert öltek meg azért, hogy megakadályozzák annak a tudásnak a feltárását, amelynek a társadalom előli titkolását én is segítettem. Csak egy maréknyi ember tud arról, milyen terhet hordoztam 60 éven át azzal, hogy tartottam ezt a titkot. Mindezekben az élvekben úgy gondoltam, hogy nagy bizalmat fektettek belém a kormány hatalommal bíró személyei, de sokszor úgy éreztem, hogy a hatalom rossz úton jár, amikor az emberiséget távol tartja attól a tudástól, hogy idegen életformák nemcsak hogy léteznek, hanem folytatólagosan agresszíven monitorzzák és megszállják mindenki életét a Földön minden áldott nap....Egy kristálytiszta utólagos megvilágosodás nyitotta ki a szememet: hogy segítenem kelle a bolygó megmentését, minden élő lényét, és galaxisunk minden életformájáét!

Fura égi jármű és rejtélyes alakok az ünnepségen

Fura égi jármű és rejtélyes alakok az ünnepségen

Milliók nézték világszerte a péntek esti olimpiai megnyitó ünnepséget, ám egyesek szerint nemcsak a Földön élők voltak kíváncsiak a fergeteges programra. Éjfél után különös tárgy bukkant fel a stadion fölött. Különös jelenségre figyeltek fel az olimpiai megnyitót követően néhányan, a videó a világhálóra is felkerült, amelyen jól látható, hogy az ünnepségnek helyt adó stadion fölött egy csészealj formájú, óriási fénykörrel körülvett objektum lebeg. Az egyelőre rejtélyes tárgy nem sokkal a ceremónia vége előtt, helyi idő szerint éjjel fél 1 környékén bukkant fel. Egyes vélemények szerint persze szó sincs idegen lényekről, csak valamelyik televíziós társaság közvetítő léghajója látszódott, hozzáértők azonban azt mondják, semmi esetre sem hasonlít egyetlen efféle repülő szerkezethez a felvételen látható különös objektum. Mások helikopterre gyanakszanak, de ezt az elméletet sem erősítette még meg egyetlen hivatalos szerv sem - igaz, nem is cáfolták.

Nem hisz az UFO-kban?

Nem hisz az UFO-kban?

Szűk hatperces videoösszeállításba gyűjtötték az előző hónap legdurvább UFO-észleléseit. Lebegő fénygömb, rejtélyes háromszög, vulkánba zuhanó titokzatos objektum - októberben is hemzsegtek körülöttünk a földönkívüliek?

Rejtélyes UFO szállt Denver felett

Rejtélyes UFO szállt Denver felett

Egy azonosítatlan repülő tárgy vonult végig a denveri égbolton, sokkolva a lakosságot és tanácstalanná téve a repüléstudományi szakértőket, akik semmiféle magyarázatot nem tudnak adni a rejtélyes jelenségre.

UFO a holdon

UFO a holdon

Gyanús, háromszögalakú azonosítatlan objektumot találtak a Holdon, hét, szabályosan egymás mellett elhelyezkedő fénypöttyel. A Google Hold-térképén így néz ki a semmilyen más naprendszerbeli természetes objektumhoz nem hasonlítható valami. Persze az internetezők gyorsan leleplezni vélték az állítólagos földönkívüli űrhajót. A fura formára ugyanis van egy nagyon egyszerű magyarázat: a Google térképes felülete néha apró hibákkal illeszti csak össze a kockákat. Ez az elcsúszás eredményezi a szabályos pixeleket egymás mellett. Vajon ebben az esetben is ez történt?

Ufo vadászok - ufo jelenések

Ufo vadászok - ufo jelenések

1994-ben a michigan-i és ohaio-i rendőrség egy éjszakán keresztül követte egy különös repülőtárgy útját. Hat évvel később egy másik eset hoz össze egy nagy sebességgel folytatott üldözésre öt rendőrőrsöt. Majd egy újabb bizonyíték kerül el. Amikor az ufo-észlelések érdekességből veszély helyzetté váltak, akkor ott a testi épségéért aggódtunk.

Ufó zuhant egy mexikói vulkánba?

Ufó zuhant egy mexikói vulkánba?

Egy térfigyelő kamera gyenge minőségű, akadozó felvétele tartja lázban napok óta Mexikót: az országos tévé mutatta be a Popocatépetl vulkán aktivitását figyelő egyik kamera felvételét, amin az látszik, hogy egy fényes, ezüstszínű, 200 méter körüli méretű, henger alakú tárgy csapódik a vulkán kráterébe. A ma is aktív vulkánról aznap több nagy robbanást és kiugró aktivitást jelentettek a műszerek. A becsapódás után viszont nem látszik sem robbanás, sem porfelhő. Az is különös, hogy az ország fővárosától negyven kilométerre fekvő, 5400 méter magas, népszerű turistalátványosságnak számító vulkánnál egyetlen szemtanúja sem akadt a videón rögzített pár másodpercnek.

Hirdetés
UFO-k (azonosítatlan repülő tárgyak), kapcsolatfelvétel

UFO-k (azonosítatlan repülő tárgyak), kapcsolatfelvétel

Mára rengeteg olyan videó került fel a világhálóra, melyek megbízhatónak tűnő forrásokból erednek (katonai, műholdak által rögzített, politikusok nyilatkozatai, tv-adók, stb.). Mi lehet a háttérben? A tudomány hivatalos álláspontja szerint létezik élet a Földön kívül is, de a legtöbben mégis azt mondják, hogy a fejlett civilizációk túl messze lehetnek, időben és térben egyaránt. Ha csak feltételezzük azt a most már tudományos tényt, hogy a fény sebességénél gyorsabban is lehet utazni, mindjárt érthetőbbé válik minden! - Jelenleg a különböző számítások alapján a viták arról folynak, hogy milyen nagyságrendű energia kell hozzá - Vajon hozzánk hasonló emberszerű lények is vannak a Világegyetemben? Netán létezett már a Földön egy, a mainál technikailag fejlettebb civilizáció melynek sikerült elsajátítania a repülés és az űrrepülés technológiáját? Egyáltalán csak az űrben lehet utazni, vagy netán a tudományos-fantasztikus irodalomból és filmekből ismert tér-technológia (csillagkapu) segítségével is?

UFO-roncs zuhant Szibériára?

UFO-roncs zuhant Szibériára?

Nem kis fejtörést okozott az orosz tudósoknak az a 200 kilós fém test, mely nemrég zuhant le egy eldugott szibériai faluban. Jelenleg ugyanis úgy fest, hogy az ezüstszínű objektum nem rakétadarab, nem is az űrkorszak korai szakaszából visszamaradt űrszemét, nem is köthető az űrprogramhoz. Egyesek földönkívüli civilizáció által készített űreszköz darabkájának vélik. A furcsa fém objektumra a Moszkvától három időzónányira fekvő aprócska Otradnensky falu közelében bukkantak. A helyiek állítása szerint a közel két méter átmérőjű fémtest az égből hullt alá, a jelek szerint erős titániumból készült. Elmondták, még 2011 decemberében fura hangokat hallottak az erdőből, de az egyelőre megmagyarázhatatlan tárgyra csak néhány napja bukkantak - írta a Daily Mail hírportál. Jurij Bornyakov, a helyszínre érkező mentőszolgálat vezetője elmondta: az objektum körül és benne is megmérték a sugárzást, de a műszerek nem mutattak semmit.

UFO-t vett fel a marsjáró kamerája?

UFO-t vett fel a marsjáró kamerája?

A Curiosity kamerája a Marsra érkezés után különös jelenséget örökített meg augusztus 23-án. A felvételen az látható, hogy egy fehér pont kúszik be a hegy mellé. Nem tudni, hogy valami furcsa időjárási jelenség vagy valami más látható a videón, mindenestetre az UFO hívők már marslakókról beszélnek.

Ufók Európa egén

Ufók Európa egén

Dániában egy autós arról számol be, hogy kocsija minden elektromos rendszere megbénult, majd éles fényt látott a magasban. Mi volt az?? A Nat Geo izgalmas sorozata az elmúlt évtizedek legrejtélyesebb, tudományosan máig meg nem magyarázott égi jelenségei ügyében nyomoz! Felettünk az ég tele van rejtéllyel. Ezt a - kissé merésznek és bulvárosnak tűnő - állítást mi sem támasztja alá jobban, mint hogy Európában alig van kormányzat, melynek ne lenne titkos ufómappája, melyben a nehezen magyarázható, vagy épp teljesen megmagyarázhatatlan égi jelenségeket gyűjtik a tudományos nyomozók. De vajon mi állhat e furcsa esetek mögött? Mi volt az a furcsa repülő tárgy, melyet 1977-ben egy portugál pilóta látott - néhány másodperccel az előtt, hogy a gépe előrebukott, és zuhanni kezdett? És mivel magyarázható az a rejtélyes fénygömb, ami Dániában egy magányos autós fölé szállt, és a kocsi teljes elektromos rendszerét leblokkolta? És ha igaza van a tudósoknak, hogy nem léteznek ufók, akkor mi vagdosta össze egy skót erdész lábát - amíg szegény ember ájultan feküdt egy tisztáson egy idegen lénnyel való találkozás után? Az Ufók Európa egén lebilincselő epizódjai különös esetek megoldása után kutatnak Norvégiától Olaszországig kormányzati dokumentumok, amatőr felvételek, szemtanúi beszámolók és szakértői vélemények segítségével.

Ufókat láttak Szolnok felett!

Ufókat láttak Szolnok felett!

Teljesen normális, ha valaki kívülről látja a saját testét, vagy ha idegen lényeket lát, és közben nem tud megmozdulni? A szolnoki Murányi Róberttel történtek már hasonló dolgok. Például több alkalommal lebegő ufókat is látott a szolnoki égen.

Újabb bizonyíték az ufók létezésére

Újabb bizonyíték az ufók létezésére

Három 15 méter átmérőjű repülő csészealj, mindegyikben három emberi formájú, egy méter magas lény - az FBI hétfőn közzétett egy a roswelli ufóincidens megtörténtét bizonyító, több mint fél évszázada titkos dokumentumot. A légierő egyik nyomozója megállapította, hogy három úgynevezett repülő csészealjat találtak Új-Mexikóban - így kezdődik az az 1950-ből származó, mindeddig titkosított dokumentum, amelyet az USA szövetségi nyomozóirodája, az FBI tett közzé hivatalos szájtján hétfőn.

Újabb Ufó Magyarországon? Rejtélyes videó Győrből!

Újabb Ufó Magyarországon? Rejtélyes videó Győrből!

Csizmadia úr már több ismerősének is megmutatta a felvételt, de mindenki döbbenten és tanácstalanul áll a látvány előtt. Ahogyan ő is - olvasható az RTL Klub oldalán. A győri videót készítő Csizmadia úr a Fókusz hétfői adásában beszélt arról, hogy mit is láttak augusztus 19-én az égbolton. Elmondása szerint azóta teljesen megváltozott az életük, másképpen gondolkodnak. Hogy ez mit jelent, az RTL Klub videójából kiderül.

Tuti menü