Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
UFO linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

UFO képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: ufo.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 80 db
A csillagászok és az ufók

A csillagászok és az ufók

Az ufók mára olyannyira polgárjogot nyertek a magyar társadalomban (is), hogy - a Helyesírási kéziszótár legújabb kiadása szerint - köznévként, kisbetűkkel és hosszú ó-val kell írni. Mesterséges holdakat, visszatérő rakétafokozatokat, repülőgépet, költözô vándormadarakat, érdekes alakú felhőket, vagy a Vénusz bolygót gyakran vélik ufónak. A légkör fénytörése is produkálhat érdekes tüneményeket, gondoljunk csak a délibábra. Az ufó szó hallatán azonban az emberek többségének nem az amerikai légierő vagy a vándormadarak jutnak eszébe, hanem Földön kívüli lények űrhajója. Esetek ezreiről van szó, ezért nem lehet, de nem is érdemes végigmenni mindegyiken. Inkább azt nézzük meg, miért hitetlenek a csillagászok.

A Föld inváziója  Csata: Los Angeles

A Föld inváziója Csata: Los Angeles

A Földet egy űrből érkező, fejlettebb idegen faj támadja meg. Amerikában Los Angelest veszik elsőként támadásba, és az odavezényelt tengerészgyalogság vezetőjének, Nantz őrmester (Aaron Eckhart) feltett szándéka, hogy a lehető legtöbb embert menekítsék ki a pokollá vált Angyalok városából. Nem tudják, hogy mit kell tenni, és vajon megéri-e olyan ellenség ellen harcolni, akik sokkalta fejlettebb és erősebbek náluk.

A katonaság szerint visszatértek a humanoid ufók

A katonaság szerint visszatértek a humanoid ufók

Az indai hatóságok megfigyelése szerint újra megjelentek azok az emberszabású földönkívüliek, akiket utoljára 2004-ben láttak az ország északi része fölött. Több mint száz katonai jelentés érkezett a különös lények visszatéréséről. Az India Today értesülései szerint meg vannak rémülve a Ladakh-ban állomásozó katonai alakulatok. A pánik oka, hogy többen ufót véltek látni az égen. A kutatók szerint, az eddig hivatalosan nem azonosított, jelenések nagyon hasonlítanak egy nyolc évvel ezelőtti esetre.

A kisvárdai zóna rejtélyei

A kisvárdai zóna rejtélyei

Nem messze a magyarországi Kisvárda nevű városkától egy kis hegy található. Körülbelül nyolc évvel ezelőtt kiderült, hogy van itt valamilyen anomális zóna. Egy férfi 1999 júliusában egy furcsa lénnyel találkozott. Már korábban is az a szóbeszéd járta, hogy a helyi lakosok a hegy lejtőjén időnként valamiféle majomhoz hasonló teremtményt szoktak látni. Állítólag egy barlangban él valahol a föld alatt. Fekete szőrzete van és az emberek elől rejtőzködik. Továbbá a helyiek egyes elbeszélései alapján a hegy felett gyakran jelennek meg kerek világító objektumok. Az anomális zóna iránt többek között a magyar ufókutatók is elkezdtek érdeklődni és azt állapították meg, hogy a helyiek a hegy lábánál időnként áttetsző és nagyon nehéz kőzetdarabokat szoktak találni, amik üveg, vagy kvarcolvadékhoz hasonlítanak. Egyikük, N. Ferenc, a hegyen el is töltött néhány éjszakát, ami után különös élményekről számolt be. Egyszer amint éppen közvetlenül sötétedés után tüzet rakott, valahonnan felülről a mozdony szirénájának a hangjára emlékeztető hangot hallott. Abban a pillanatban a tűz felett egy kéken világító (izzó) gömb jelent meg. A gömb aljából a tűzbe egy vékony fénysugár ereszkedett le és a parázsló fadarabok a fénysugár mentén felvándoroltak egyenest a golyóba. Aztán a fénysugár eltűnt, a gömb felemelkedett és kialudt. Ferenc még sokáig remegett, mintha csak lázas lett volna. Később ...

A marsi katasztrófa túlélői

A marsi katasztrófa túlélői

A NASA és a mögötte álló kormányszervek mindent elkövetnek a Mars halott bolygóként való feltüntetésének érdekében. Folyamatosan hamisítják az űrszondák felvételeit, félremagyarázzák és meghamisítják a szondák által sugárzott egyéb adatokat. Mindezt abból a megfontolásból, hogy tagadják a marsi élet- és kultúra egykori és mai létezését, holott köztudott, 1923-ban a Marsról vészjelek érkeztek, melyeket Neumann János segítségével fejtettek meg közel húsz évvel később... A marsi túlélők jelentősebb csoportja tartózkodik a Földön, harcolva civilizációjuk megmentéséért, a túlélésért. Bázisuk Új Mexikóban, a Santa Fe Kopasz-hegy alatt található. A sorozat e részében bemutatok egy ide vonatkozó távérzékelési jegyzőkönyvet, majd egy elemzést adok erről és a kapcsolatos jegyzőkönyvekről.

A nagy ufóvita

A nagy ufóvita

A felmérések szerint a közvélemény több mint egyharmada véli úgy, hogy létezik földön kívüli élet, sőt nagyjából ugyanennyien gondolják, hogy az idegenek a Földet is rendszeresen látogatják. Számos televíziós műsor foglalkozik a földön kívüli látogatók létezésével, többségük azzal csábítva a nézőket a képernyők elé, hogy pontot tehetnek az úgynevezett ufóvita végére, azonban erről szó sincs. Seth Shostak, a SETI Intézet vezetője szerint nagyon messze vagyunk még a megoldástól, sőt talán soha nem is fogjuk elérni.

A nőfaló Ufó

A nőfaló Ufó

Férfi és nő között a különbség: egy egész univerzum... Harold (Garry Shandling) más bolygóról jött, mégsem okosabb földi barátainál. 2999: a Földtől négy naprendszernyire élő, férfinek látszó egyedekkel zsúfolt bolygóról magányos megtermékenyítőt küldenek a Földre. Az űrutazás bizonyul a legkönnyebb feladatnak. Újdonsült barátja, Perry (Greg Kinnear) szívesen mutatja be földi hölgyek széles spektrumát Haroldnak. A frigid légikisasszonytól a topless-táncosnőn át a fehérmájú feleségig és az alkoholizmusból éppen kigyógyuló nőig Harold mindenkit mérlegel. Átragadnak rá a földiek furcsa udvarlási paranoiái. Ilyet még az otthoni Föld-szimulátorban sem mutattak...

Az ufó szó jelentése

Az ufó szó jelentése

A kifejezést eredetileg a katonai repülésben alkalmazták, ahol ezt minden olyan tárgyra értették, aminek még nem volt tisztázva az eredete (lehetett ellenséges repülőgép, polgári gép, meteorológiai ballon vagy bármi egyéb). Később a köznyelvben ennek egy szűkebb értelme honosodott meg; szinte kizárólag idegen lényt vagy űrhajót (?repülő csészealjat?) értenek alatta. Az UFO-kutatásnak van egy nagy valószínűség szerint hiedelmi, vagy félreértéseken alapuló ága, amit elsősorban amatőrök végeznek, tudományos UFO-kutatás azonban egyelőre nincsen, mert ahhoz tárgyi bizonyítékok kellenek, amiket vizsgálni lehet. Az idegen lények létezését először a tudományos-fantasztikus irodalom (sci-fi) vetette fel, bár a népek mondavilága tele van nem emberi lényekkel (istenek, félistenek, szörnyek, tündérek).

Az ufók génbanknak tekintik az emberiséget?

Az ufók génbanknak tekintik az emberiséget?

Az oroszok majd a franciák után a britek is hozzáférhetővé tették ufóaktáiknak egy részét a szélesebb publikum számára. A hidegháború idején tagadták, ma már mindenki előtt nyilvánvaló, hogy az európai nagyhatalmak állami szinten foglalkoztak az azonosítatlan repülő tárgyak - az ufók - megfigyelésével és az összegyűjtött információk rendszerezésével.

Hirdetés
Az űrből jött az élet?

Az űrből jött az élet?

Az elmélet nem új, egyes kutatók már legalább száz évvel ezelőtt hirdették. Ma is akadnak neves hívei az elméletnek, így Francis Crick Nobel-díjas tudós, de mások is. A marsi bacilusok felfedezése és az utóbbi hetek-hónapok során fel-felröppenő hírek a fö A dolog sokkal fontosabb, mint hinnénk. Könnyű ugyanis legyinteni, átlagember módra: 'Nem mindegy? Fő, hogy van élet, és mi is létezünk, csak ez számít!' Bizony, nem csak ez számít. A földi élet kialakulásának apostolai eddig eléggé zavaros történeteket adtak elő arról, hogyan keletkezhetett az élet 'véletlenül', a sok millió évvel ezelőtti földi körülmények között.

Best Ufo's pictures - 2012

Best Ufo's pictures - 2012

2012 - Oregon - I have been flying for 40 years. I am also a certified A∓mp; mechanic and an IA or inspector with over 25 years maintenance experience on planes like these. The Albatross we have is used as a test bed for Satellite broadband internet. We are one of the few companies in the world that has airborne satellite systems for high-speed internet. The plane is full of sophisticated equipment for this purpose, as it is the original test bed for this. I have better than 20/20 vision, and I usually can spot any single helium balloon of 15' diameter from a great distance and I am trained to do so. I see them all the time. That being said, the object was literally a blur and I didn't see it as it was moving in the same direction as the plane. The order of the pictures attached here is the series of the 3 that I took with my iphone as I was just trying to get a shot of 'Sisters' and Mount Jefferson in the Bend area.

Brit rendőrségi UFO felvétel

Brit rendőrségi UFO felvétel

2000 augusztus 11-én este a brit sussex-i rendőrség egyik helikoptere éppen járőrszolgálatot teljesített Brighton városa fölött, amikor a pilóták egy gyorsan repülő, fényes hengeralakú tárgyra lettek figyelmesek.

Center for the Study of Extraterrestrial Intelligence

Center for the Study of Extraterrestrial Intelligence

The Center for the Study of Extraterrestrial Intelligence (CSETI) is an international scientific research and education organization dedicated to the furtherance of our understanding of extraterrestrial intelligence. CSETI was founded in 1990 by Dr. Steven M. Greer, who is the International Director.

Center for Ufo Studies

Center for Ufo Studies

The Center for UFO Studies (CUFOS) is an international group of scientists, academics, investigators, and volunteers dedicated to the continuing examination and analysis of the UFO phenomenon. Our purpose is to promote serious scientific interest in UFOs and to serve as an archive for reports, documents, and publications about the UFO phenomenon.

Cleveland Ufology Project

Cleveland Ufology Project

I've been an Independent Researcher since 1989 when I, along with 4 other people, witnessed a UFO of unbelievable size quietly hover above a mountain in Tucson, Arizona. It was totally silent as it moved ever so slowly up and down, rise about 1500 feet upwards, move forward, and then vanish so fast that I could not even begin to convey its actual speed. We all agreed on what we had just seen. However, calls to the Sheriffs Dept., the news media, and the local Air Force base yielded no concrete information. Suddenly, it was a though it never happened. I know that what I and the others present had witnessed that day was incredibly important, and being that my background was in Law Enforcement, I began my own investigation into the UFO Phenomenon.

Egy 60 évig őrzött titok leleplezése

Egy 60 évig őrzött titok leleplezése

Sok embert öltek meg azért, hogy megakadályozzák annak a tudásnak a feltárását, amelynek a társadalom előli titkolását én is segítettem. Csak egy maréknyi ember tud arról, milyen terhet hordoztam 60 éven át azzal, hogy tartottam ezt a titkot. Mindezekben az élvekben úgy gondoltam, hogy nagy bizalmat fektettek belém a kormány hatalommal bíró személyei, de sokszor úgy éreztem, hogy a hatalom rossz úton jár, amikor az emberiséget távol tartja attól a tudástól, hogy idegen életformák nemcsak hogy léteznek, hanem folytatólagosan agresszíven monitorzzák és megszállják mindenki életét a Földön minden áldott nap....Egy kristálytiszta utólagos megvilágosodás nyitotta ki a szememet: hogy segítenem kelle a bolygó megmentését, minden élő lényét, és galaxisunk minden életformájáét!

Földön kívüli élőlény az indiai esővízben

Földön kívüli élőlény az indiai esővízben

Kilenc évvel ezelőtt vörös, zöld és fekete eső esett Indiában. A vörös esőben földi létformáktól eltérő egysejtűeket találtak a kutatók. Az egysejtűnek nincs DNS-e, plusz 121 fokon osztódni kezd és az UV fényre pulzál. A színes eső ugyan ritka jelenség, de nem számít különlegesnek, hiszen színes eső hullott máshol és máskor is, amikor a felhőkbe a nagyobb forgószelek által felkapott sivatagi homok kerül. Godfrey Louis helyi fizikus elmélete szerint ezúttal nem a sivatagból, hanem egy felrobbant meteoritból került az esőfelhőbe a vizet vörösre festő anyag, ugyanis a vízben olyan egysejtűeket talált, amelyek semmilyen földi létformára nem hasonlítanak. Elmélete szerint mindenképpen földön kívüli eredetűek lehetnek ezek a lények. Mindezt négy évvel ezelőtt jelentette be, azóta a világ tudósait foglalkoztatja a különleges egysejtűek eredete, viselkedése. A vizet - Chandra Wickramasingh, a pán-spermia elméletének egyik legismertebb támogatója vezetésével - brit kutatók is vizsgálták.

Tuti menü