Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hazai UFO szervezetek képes leírás - UFO.tlap.hu
részletek »

Hazai UFO szervezetek - UFO.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ufo.tlap.hu » Hazai UFO szervezetek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Magar Ufókutató Szövetség

Magar Ufókutató Szövetség

Az Ufószövetség az Alapszabályban rögzített céloknak megfelelően fontos feladatának tekinti: - a magyarországi ufókutatók - szervezetek és magánszemélyek - szakmai munkájának segítését, eredményeinek, tapasztalatainak nyilvánosságra hozását; - az ufók és megmagyarázatlan jelenségek objektív feltárását; - új műszaki, fizikai elméleteken alapuló eszközök, berendezések elméleti népszerűsítését, megvalósítását; - a hazai és nemzetközi kutatási eredmények megismertetésére országos és helyi konferenciák, kongresszusok megszervezésének, lebonyolításának támogatását; - felkutatni és híranyagokkal, témákkal, szakértőkkel támogatni olyan tévé- és rádióműsorokat, amelyek az ufók és megmagyarázatlan jelenségek objektív feltárását, bemutatását, a téma népszerűsítését szolgálják. Elgondolásunknak megfelelően az Ufószövetség erkölcsileg és anyagilag támogat minden olyan programot, amely a fenti feladatok konkrét megvalósítását célozza.

Magyar UFO Esetek - Aktív - Videó

Magyar UFO Esetek - Aktív - Videó

Magyarországon minden évben megfigyelnek azonosíthatatlan tárgyakat, kivételes esetekben még lényeket is. A hitelt érdemlő bizonyítékok azonban mindig hiányoznak. Soos úr minden esetre tíz évvel ezelőtt elhatározta, hogy végére jár a dolognak és gyűjteni kezdte a szemtanúk beszámolóit és legalábbis ő meggőződött arról, hogy sokan bizony egyáltalán nem vizionálnak.

Magyar Ufo Kutatók Világszervezete

Magyar Ufo Kutatók Világszervezete

Magyar UFO Kutatók Világszervezetének legfőbb célja e közösség kölcsönös információáramlásának elősegítése, a véleménycsere, a kutatási tapasztalatok egymással történő közvetett és közvetlen megosztásának, megvitatásának folyamatos biztosítása, fenntartása. A nemzetközi fórumlehetőség alapjainak megteremtése, valamint a magyarságtudat, a nemzeti hovatartozás egységének erősítése a külföldön élő azonos gondolkodású magyarok között, valamint e magyar nemzetiségű szakemberek tapasztalatainak, kutatási és/vagy tudományos eredményeinek, más nemzetközi és magyarországi fórumokon történő színvonalas megjelenítésének biztosítása, elősegítése.

Mi történt az UFO Konferencián?

Mi történt az UFO Konferencián?

A Konferencián való részvételemmel egyébként beigazolódott egy korábbi elméletem. Magyarországon az emberek döntő többsége józan gondolkodású, kritikus. A kérdések tájékozottságot mutattak. Sok gonddal küzdünk, de szerencsére a szélsőséges ideológiák és eszmék nem tudtak jelentős károkat okozni. A minden magyar elmélet (a világ legősibb nyelve a magyar, a világ legelső népe a magyar) híveinek terjesztői nem mérték fel azt, hogy az emberek jelentős része reális válaszlehetőségek után kutat. A nemzeti érzületre való hatás egyáltalán nem elég a közvélemény meggyőzésére. Ez kiderült azokból a reakciókból is, melyekkel az előadásom után szembesültem. Legalább 15 ember jött oda hozzám, és szó sem volt indulatról.

Tuti menü