Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cikkek, hírek, beszámolók képes leírás - UFO.tlap.hu
részletek »

Cikkek, hírek, beszámolók - UFO.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ufo.tlap.hu » Cikkek, hírek, beszámolók
Keresés
Találatok száma - 35 db
A katonaság szerint visszatértek a humanoid ufók

A katonaság szerint visszatértek a humanoid ufók

Az indai hatóságok megfigyelése szerint újra megjelentek azok az emberszabású földönkívüliek, akiket utoljára 2004-ben láttak az ország északi része fölött. Több mint száz katonai jelentés érkezett a különös lények visszatéréséről. Az India Today értesülései szerint meg vannak rémülve a Ladakh-ban állomásozó katonai alakulatok. A pánik oka, hogy többen ufót véltek látni az égen. A kutatók szerint, az eddig hivatalosan nem azonosított, jelenések nagyon hasonlítanak egy nyolc évvel ezelőtti esetre.

A kisvárdai zóna rejtélyei

A kisvárdai zóna rejtélyei

Nem messze a magyarországi Kisvárda nevű városkától egy kis hegy található. Körülbelül nyolc évvel ezelőtt kiderült, hogy van itt valamilyen anomális zóna. Egy férfi 1999 júliusában egy furcsa lénnyel találkozott. Már korábban is az a szóbeszéd járta, hogy a helyi lakosok a hegy lejtőjén időnként valamiféle majomhoz hasonló teremtményt szoktak látni. Állítólag egy barlangban él valahol a föld alatt. Fekete szőrzete van és az emberek elől rejtőzködik. Továbbá a helyiek egyes elbeszélései alapján a hegy felett gyakran jelennek meg kerek világító objektumok. Az anomális zóna iránt többek között a magyar ufókutatók is elkezdtek érdeklődni és azt állapították meg, hogy a helyiek a hegy lábánál időnként áttetsző és nagyon nehéz kőzetdarabokat szoktak találni, amik üveg, vagy kvarcolvadékhoz hasonlítanak. Egyikük, N. Ferenc, a hegyen el is töltött néhány éjszakát, ami után különös élményekről számolt be. Egyszer amint éppen közvetlenül sötétedés után tüzet rakott, valahonnan felülről a mozdony szirénájának a hangjára emlékeztető hangot hallott. Abban a pillanatban a tűz felett egy kéken világító (izzó) gömb jelent meg. A gömb aljából a tűzbe egy vékony fénysugár ereszkedett le és a parázsló fadarabok a fénysugár mentén felvándoroltak egyenest a golyóba. Aztán a fénysugár eltűnt, a gömb felemelkedett és kialudt. Ferenc még sokáig remegett, mintha csak lázas lett volna. Később ...

A marsi katasztrófa túlélői

A marsi katasztrófa túlélői

A NASA és a mögötte álló kormányszervek mindent elkövetnek a Mars halott bolygóként való feltüntetésének érdekében. Folyamatosan hamisítják az űrszondák felvételeit, félremagyarázzák és meghamisítják a szondák által sugárzott egyéb adatokat. Mindezt abból a megfontolásból, hogy tagadják a marsi élet- és kultúra egykori és mai létezését, holott köztudott, 1923-ban a Marsról vészjelek érkeztek, melyeket Neumann János segítségével fejtettek meg közel húsz évvel később... A marsi túlélők jelentősebb csoportja tartózkodik a Földön, harcolva civilizációjuk megmentéséért, a túlélésért. Bázisuk Új Mexikóban, a Santa Fe Kopasz-hegy alatt található. A sorozat e részében bemutatok egy ide vonatkozó távérzékelési jegyzőkönyvet, majd egy elemzést adok erről és a kapcsolatos jegyzőkönyvekről.

A nagy ufóvita

A nagy ufóvita

A felmérések szerint a közvélemény több mint egyharmada véli úgy, hogy létezik földön kívüli élet, sőt nagyjából ugyanennyien gondolják, hogy az idegenek a Földet is rendszeresen látogatják. Számos televíziós műsor foglalkozik a földön kívüli látogatók létezésével, többségük azzal csábítva a nézőket a képernyők elé, hogy pontot tehetnek az úgynevezett ufóvita végére, azonban erről szó sincs. Seth Shostak, a SETI Intézet vezetője szerint nagyon messze vagyunk még a megoldástól, sőt talán soha nem is fogjuk elérni.

Az ufók génbanknak tekintik az emberiséget?

Az ufók génbanknak tekintik az emberiséget?

Az oroszok majd a franciák után a britek is hozzáférhetővé tették ufóaktáiknak egy részét a szélesebb publikum számára. A hidegháború idején tagadták, ma már mindenki előtt nyilvánvaló, hogy az európai nagyhatalmak állami szinten foglalkoztak az azonosítatlan repülő tárgyak - az ufók - megfigyelésével és az összegyűjtött információk rendszerezésével.

Az űrből jött az élet?

Az űrből jött az élet?

Az elmélet nem új, egyes kutatók már legalább száz évvel ezelőtt hirdették. Ma is akadnak neves hívei az elméletnek, így Francis Crick Nobel-díjas tudós, de mások is. A marsi bacilusok felfedezése és az utóbbi hetek-hónapok során fel-felröppenő hírek a fö A dolog sokkal fontosabb, mint hinnénk. Könnyű ugyanis legyinteni, átlagember módra: 'Nem mindegy? Fő, hogy van élet, és mi is létezünk, csak ez számít!' Bizony, nem csak ez számít. A földi élet kialakulásának apostolai eddig eléggé zavaros történeteket adtak elő arról, hogyan keletkezhetett az élet 'véletlenül', a sok millió évvel ezelőtti földi körülmények között.

Földön kívüli élőlény az indiai esővízben

Földön kívüli élőlény az indiai esővízben

Kilenc évvel ezelőtt vörös, zöld és fekete eső esett Indiában. A vörös esőben földi létformáktól eltérő egysejtűeket találtak a kutatók. Az egysejtűnek nincs DNS-e, plusz 121 fokon osztódni kezd és az UV fényre pulzál. A színes eső ugyan ritka jelenség, de nem számít különlegesnek, hiszen színes eső hullott máshol és máskor is, amikor a felhőkbe a nagyobb forgószelek által felkapott sivatagi homok kerül. Godfrey Louis helyi fizikus elmélete szerint ezúttal nem a sivatagból, hanem egy felrobbant meteoritból került az esőfelhőbe a vizet vörösre festő anyag, ugyanis a vízben olyan egysejtűeket talált, amelyek semmilyen földi létformára nem hasonlítanak. Elmélete szerint mindenképpen földön kívüli eredetűek lehetnek ezek a lények. Mindezt négy évvel ezelőtt jelentette be, azóta a világ tudósait foglalkoztatja a különleges egysejtűek eredete, viselkedése. A vizet - Chandra Wickramasingh, a pán-spermia elméletének egyik legismertebb támogatója vezetésével - brit kutatók is vizsgálták.

Földönkívüliek élnek köztünk

Földönkívüliek élnek köztünk

A korábbi orosz elnök, jelenlegi miniszterelnök erről egy televíziós beszélgetést követően beszélt az őt kérdező riporternek. A Ren-TV esti műsorának vendége volt Dimitry Medvedev, egykori orosz elnök, jelenlegi miniszterelnök. Az élő műsort követően az egyik újságíró hölgy odalépett a stúdiót éppen elhagyni készülő Medvedevhez és rákérdezett nála a földönkívüliek létezésére. A beszélgetést egy szemfüles operatőr rögzítette.

Hazai kutatók szerint napjainkig már három UFO zuhant le itthon

Hazai kutatók szerint napjainkig már három UFO zuhant le itthon

A november harmadikán, Budapesten megtartott 'Utazás a Földön kívül' című konferencia egyik legmeglepőbb bejelentése volt, hogy hazánk területén eddig már három, valószínűleg földönkívüli eredetű azonosítatlan repülő objektum járt szerencsétlenül. Az esetekről Tóth László UFO kutató számolt be előadásában, a részletekről azonban egyelőre csak keveset lehet tudni, ezt most megpróbáljuk összefoglalni. Az első UFO szerencsétlenség Iregszemcse és Tab között történt, valamikor a hatvanas években, nagyon valószínű, hogy 1961-ben. Erről az esetről annyi ismeretes, hogy a területet a magyar rendőrség azonnal körbefogta, ám röviddel később megérkeztek az orosz hadsereg katonái, akik elzavarták a magyarokat, majd négykézláb, szorosan egymás mellett haladva összeszedték a darabokat és elvitték azokat a Szovjetunióba. Minderről a falubeliek elmondásai alapján lehet tudni.

Hirdetés
Hiteles UFO videók

Hiteles UFO videók

Cikkeimben is próbálok rávilágítani eddig fel nem ismert, vagy mostohán kezelt igazságokra, ami az Olvasókat is új gondolatokra sarkalhatja. Ezek a kisebb, nagyobb írások, a tudomány különböző területeit érintik, nemegyszer kritikus hangnemben, sok esetben új összefüggések felismerését teszik lehetővé, ami talán ha csak kicsit is, de remélhetőleg hozzátesz ahhoz a sok publikációhoz, amiket már eddig is olvashattunk más portálokon, és amik újszerűen de logikusan, holisztikus világképet építenek.

Idegen lény maradványai Peruban

Idegen lény maradványai Peruban

Nem az első és nem is az utolsó földönkívüli csontvázra bukkantak a Perui kutatók 2011. novemberében egy barlangban. Orosz és spanyol szakértők szerint egyetlen valaha ismert emberi lényé sem lehetnek a maradványok, sokkal inkább egy kis termetű, ám annál nagyobb szemekkel rendelkező idegen lényé, mely titokzatos halált halt valamikor nagyon régen? Tényleg földönkívüli lényt rejtett a most alapos vizsgálat alá került csontváz? Nagy szemüregek, hátranyúló koponya, kis termet - már számos alkalommal találtak itt a Földön idegen lényre utaló és azok létezését bizonyító maradványokat, ám külső közbenjárásra (CIA?) mindig elodázták a kiértékeléseket, félremagyarázták a vizsgálati eredményeket, és természetesen a hatóságok, valamint a kutatók nem riadtak vissza a hazugságoktól, hamisítástól sem, arról nem is beszélve, hogy soha senki - még a média orrára sem - kötötték a vizsgálati eredmények földönkívüliek létezését igazoló reális tényét. Meg lettek fenyegetve, félemlítve, esetleg vesztegetve - így ne csodálkozzanak majd azon ha jelen földönkívüli fosszíliák sem fedik majd a valóságot - vagyis azt, hogy földönkívüli lényről van szó.

Igazi X-akták: Magyarországot is kedvelik az UFO-k?

Igazi X-akták: Magyarországot is kedvelik az UFO-k?

Mint Pusztay Sándor, az UFO Magazin főszerkesztője elmondta, azért kerültek fel az internetre ezek az akták, mert a védelmi minisztárium levéltárát lebontják. Az iratok szortírozása kapcsán felmerült, hogy az 1987 és 1995 között keletkezett adatokkal csillapítani lehetne az UFO-kutatók éhségét. Pusztay szerint 15-20 dokumentumban vannak igazán érdekes információk. Például feljegyzések vannak egy 1989-es esetről, amikor a belga védelmi minisztérium jelezte a NATO felé egy azonosítatlan repülő tárgy feltűnését. A járművet F-16-os vadászgépekkel követték, de a mai napig nincs egzakt magyarázat arra, hogy mi is volt az. A hazai UFO-bejelentésekkel kapcsolatban Sós Tibor UFO-kutató elmondta, ezeknek 20 százalékát lehet komolyan venni. Ugyanakkor sokan - például tanárok, rendőrök, pilóták - nem mernek előállni a tapasztalataikkal, mert ezeket a jelenségeket meglehetős szkepticizmus övezi idehaza. A kutató viszont meg van győződve az UFO-k létezésében, és mint mondja, több száz órányi videóanyaga van olyan emberek vallomásairól, akik hitelt érdemlően beszélnek a földönkívüliekkel való találkozásról.

Jártam a Vénuszon, és elraboltak a földönkívüliek

Jártam a Vénuszon, és elraboltak a földönkívüliek

Japán új miniszterelnökének felesége azt állítja, hogy 20 éve álmában földönkívüliek rabolták el, akik ezután egy Ufóval a Vénuszra vitték - írta csütörtökön az Independent című brit magazin internetes oldalán. A leendő japán 'first lady' ezen kívül azt is állítja, hogy korábbi életében ismerte Tom Cruise amerikai színészt is.

Jelek a testen és más történetek

Jelek a testen és más történetek

Délkelet-Franciaországban 1968. november 2-án egy falusi orvost hajnali négy órakor rosszul alvó kisfia ébresztett föl, aki a kiságyából az ablak felé mutogatott. Az orvos kinézett az ablakon, és konstatálta, hogy vihar közeledik a völgy felől. A vihar helyett azonban két csészealj formájú tárgy érkezett, amelyek alsó részükből fényt bocsátottak ki a föld felé. A tárgyak a ház felé közeledtek, majd amikor közelebb kerültek a megfigyelőhöz, összeolvadtak egyetlen objektumba. Azután a különös tárgyból hirtelen fénysugár 'nyúlt ki', amely amikor a házhoz ért, mintha felrobbant volna, és felhőformában szétoszlott. Az egész esemény tíz percig tartott. Az orvos megdöbbenve ült le az asztalhoz, hogy leírja, amit tapasztalt. Amikor végzett, felébresztette a feleségét - aki végig aludt az esemény alatt -, hogy elmondja neki a történteket. Miközben beszélt, egyszer csak észrevette, hogy a lábán szerzett háborús sebesülése helyén keletkezett csomó eltűnt. Az események nagyon kimerítették, ezért lefeküdt ismét. Hánykolódva aludt, álmában visszatértek élményei az eseményről: szinte égő fájdalmai voltak. Amikor felébredt, testén különös, tetoválásszerű háromszögletű jel látszott. A maradandó hegre az orvos kollégái nem tudtak magyarázatot adni. Még különösebb, hogy ugyanilyen 'jel' keletkezett kisfia testén is.

Kezdődik a földönkívüli-vadászat

Kezdődik a földönkívüli-vadászat

Új szakaszába érkezett a SETI at Home program: az eddigi adatok alapján megkezdik a 200 legígéretesebb célpont részletes vizsgálatát. A SETI - ami a Search for ExtraTerrestrial Intelligence szavak kezdőbetűiből összeállított rövidítés - magyarul a 'földön kívüli értelem kutatása' kifejezéssel helyettesíthető. 1999 májusa óta távcső nélkül is bárki bekapcsolódhat a SETI-kutatásokba, méghozzá az arecibói rádióteleszkóp programjába.

Lopakodót keresett, de UFO-ba botlott a katonatiszt

Lopakodót keresett, de UFO-ba botlott a katonatiszt

Az ufókutató számára minden eset különleges a maga nemében. A cél mindig ugyanaz: a hitelesség megállapításán túl, mögé látni az elbeszéléseknek, az apró részletek között felfedezni az idegenek céljait, szándékait, amelyek a látogatások mögött meghúzódnak. Ez kétségkívül nem egyszerű dolog már akkor sem, ha egy pici, eldugott településen keresik fel a kiválasztott egyént - ám a logika felfedezhető a választásban, hiszen ez elmúlt évtizedek kutatásai során annyi már kiderült, hogy kerülik a feltűnést, megpróbálnak olyan észrevétlenül érkezni és távozni, amennyire csak lehetséges. Épp ezért döbbenetesek azok a beszámolók, amelyek igen ritkák és arról számolnak be, hogy a földönkívüli objektumok rendkívül jól őrzött katonai támaszpontok közvetlen környezetében bukkannak fel.

Majdnem elveszett hat évnyi titkos UFO-jelentés

Majdnem elveszett hat évnyi titkos UFO-jelentés

A dokumentumok az 1987 és 1993 közötti időszak jelentéseit tartalmazzák, melyeket a védelmi erő hírszerzői készítettek, és most először teszik publikussá őket. Az anyagokat a minisztérium whitehalli épületéből kellett kimenteni, mivel több közülük már azbeszttel fertőződött meg, és a megsemmisülés veszélye fenyegette őket.

Tuti menü