Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Filmek képes leírás - UFO.tlap.hu
részletek »

Filmek - UFO.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ufo.tlap.hu » Filmek
Keresés
Találatok száma - 4 db
A Föld inváziója  Csata: Los Angeles

A Föld inváziója Csata: Los Angeles

A Földet egy űrből érkező, fejlettebb idegen faj támadja meg. Amerikában Los Angelest veszik elsőként támadásba, és az odavezényelt tengerészgyalogság vezetőjének, Nantz őrmester (Aaron Eckhart) feltett szándéka, hogy a lehető legtöbb embert menekítsék ki a pokollá vált Angyalok városából. Nem tudják, hogy mit kell tenni, és vajon megéri-e olyan ellenség ellen harcolni, akik sokkalta fejlettebb és erősebbek náluk.

A nőfaló Ufó

A nőfaló Ufó

Férfi és nő között a különbség: egy egész univerzum... Harold (Garry Shandling) más bolygóról jött, mégsem okosabb földi barátainál. 2999: a Földtől négy naprendszernyire élő, férfinek látszó egyedekkel zsúfolt bolygóról magányos megtermékenyítőt küldenek a Földre. Az űrutazás bizonyul a legkönnyebb feladatnak. Újdonsült barátja, Perry (Greg Kinnear) szívesen mutatja be földi hölgyek széles spektrumát Haroldnak. A frigid légikisasszonytól a topless-táncosnőn át a fehérmájú feleségig és az alkoholizmusból éppen kigyógyuló nőig Harold mindenkit mérlegel. Átragadnak rá a földiek furcsa udvarlási paranoiái. Ilyet még az otthoni Föld-szimulátorban sem mutattak...

UFO-k és a hidegháború

UFO-k és a hidegháború

Az UFO-k, ezek a repülő csészealjak állítólag földönkívülieket szállítanak, hogy uralkodjanak a világon. A pop kultúra elképzelhetetlen lenne nélkülük, éppúgy, mint a hidegháború. A jelenségek általában megmagyarázhatóak voltak, de a még nehezebben megfogható esetek némelyike lebilincselő bepillantást engedett a katonai és hírszerzési szolgálatok titkos munkájába. Nagyon sok UFO jelenség félinformációk termékei voltak; de sokuk titokban kifejlesztett repülőgépek látványa volt. Ez a film megvizsgálja az Egyesült Államok és a Szovjetunió UFO-megfigyelései között a kapcsolatot, valamint azt, hogy ezek a emberfeletti erők hogyan játszottak szerepet mások megfélemlítésében az idegen uralomtól, és hogy tápláltak alaptalan félelmet egész nemzetekbe a hidegháború már robbanékony hangulatában.

Vihar Seattle-ben

Vihar Seattle-ben

A NASA tudósának, Tomnak Seattle-be való költözése a nyugalmas családi élet reményében, nem úgy sikerül, ahogy eltervezte. Miután a katonaság lelő egy UFO-t, ez időjárási jelenségek furcsa sorozatát indítja el - földrengések, tornádók és heves villámviharok sorát. Miközben Seattle veszélyben van, Tomnak és családjának együtt kell dolgoznia, hogy megmentsék a várost, mielőtt az anyatermészet végleg elpusztítaná.

Tuti menü